Erasmus+ projekt

Újabb szenzációs hírünk van:
A Fair-way SE is részt vesz az Európai Unió által finanszírozott „ERASMUS +” projektben!

2020 év végén a szlovéniai Krsko-ban található tenisz centrum kereste meg a Fair-way SE vezetését, azzal a szándékkal, hogy horvát, német, magyar, szlovén nemzetközi kooperációban induljanak el az idősebb korosztály sportolási aktivitásának növelését célzó „ERASMUS +” pályázaton.
A pályázat célja, a pickleball népszerűsítésével elérni és bevonni a kevésbé aktív, idősödő korosztályt, így javítva állóképességüket illetve ellenálló képességüket. A résztvevők további célja, hogy a pickleball-on keresztül lehetőséget biztosítsanak 2 vagy akár 3 generáció együttes sportolására. Valljuk be egymás között, azért erre nem sok sportágban van lehetőség.

A pályázati anyag, a projekt elképzelése elnyerte az Európai Unió tetszését, így a 4 nemzet 5 egyesülete összesen több, mint 50.000 € uniós forrásban részesül az elkövetkező 2 évben.
A program jelenleg az indulási fázisában van, de az már biztos, hogy a résztvevők ingyenes játéklehetőséget is kapnak az egyesületektől. Ennek megfelelően érdemes nézni honlapunkat, illetve a Fair-way SE facebook oldalát!
Úgy gondoljuk, hogy ez egy óriási lehetőség az egész magyar pickleball közösségnek, pickleball életnek.

Pickleball – Game for everyone!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.