INGYEN PICKLEBALL

INGYEN PICKLEBALL – Ha elmúltál 60 vagy még nem vagy 10, akkor az egész kültéri szezonban INGYEN jöhetsz hozzánk játszani!

Néhány hónapja robbant a bomba és szakadt ránk a konfetti eső, miszerint az Európai Unió támogatásra érdemesnek találta a magyar, szlovén, horvát és német közös pályázatunkat az ERASMUS + program keretein belül.

A támogatásnak köszönhetően a Fair-way SE a Marczibányi téri Sportcentrummal közösen úgy döntött, hogy a teljes kültéri szezonban INGYEN kínál pickleballozási lehetőséget a 60 év feletti, illetve 10 év alatti korosztálynak. Természetesen a hálókat, az ütőket és a labdákat is a Fair-way SE biztosítja (Ha 10 és 60 év között vagy, akkor se kenődj el, mert csupán 7.500 Ft/hó-ért korlátlan mennyiségben te is igénybe veheted a pickleball pályákat!).

A játék szabadtéren, a Marczibányi téri Sportcentrum 4 pickleball pályáján történik.

További részletek: Felsőbüky Klára +3630/449-7570.

Bízunk benne, hogy sokan éltek a lehetőséggel és sikerül minél több embert „mozgásba hoznunk” és egy kis örömöt szerezve mosolyt varázsolnunk ezzel a könnyed játékkal mindenki arcára.

Ha fontosnak érzed a mozgást, és van olyan ismerősöd, akit érdekelhet ez a lehetőség, akkor kérünk, hogy említsd meg neki!

Mindez az Európai Unió támogatásával valósulhat meg!

Köszönjük!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.