Június 12-én Andocson indul a 3. Országos Pickleball Bajnokság

Az előzetes várakozásoknak megfelelően ismételten részvételi rekordot dönt az Országos Pickleball Bajnokság első fordulója. Az andocsi fordulóba 30 fő nevezett, hogy női és férfi egyéni kategória mellett megmérkőzzön férfi, női és vegyes párosban is.

Latolgassuk egy picit az esélyeket:

– Női egyes: A kétszeres bajnoki címvédő Felsőbüky ismét a legesélyesebb a Bajnokság megnyerésére. Azonban nem feledkezhetünk meg a mindig veszélyes kihívókról sem, így Kurtz Tímeáról és Jármer Erikáról sem. 2 újonc is van a mezőnyben, akik egy-egy fordulón akár meglepetést is okozhatnak. Végezetül pedig ne feledjük Solymosi tavalyi andocsi menetelését.

– Női páros: Az első alkalommal kiírt kategória megnyerésére a tavalyi egyéni bajnok és bronzérmes Felsőbüky/Jármer a legesélyesebb, de az andocsi pickleball „műhelyben nevelkedett” Komócsinné/Kétszeriné valamint Csillag/Leidli női párosoknak is teremhet babér.

– Vegyes páros: Rekord számú páros adta le nevezését az első fordulóra. Mivel a tavalyi győztes Komáromi/Kurtz páros különvált, így biztosan új győztest avatunk. Mivel nagyon sok az újonc páros esélylatolgatásba nem merünk belemenni. Véleményünk szerint 3-4 páros is odaérhet a dobogó tetejére.

– Férfi páros: A tavalyi címvédő Takács/Kínál idén is szeretné megtartani elsőségét, és a győzteseknek járó kupák mellett bezsebelni a pénznyereményt is. Azt gondoljuk azonban, hogy a frissen összeállt Zalai/Havasi, valamint a Komáromi/Komócsin párosok mindent megtesznek azért, hogy kiénekeljék a sajtot Takácsék szájából.

– Férfi egyéni: Az eddig veretlen Szent-Andrássy Márknak talán idén lesz a legnehezebb dolga, hogy megvédje címét. Takács, Kínál, Tóth, Komáromi Róbert mellett az USA-ban „nevelkedett Havasi is gőzerővel készült a felkészülési időszakban.

Az idei Bajnokság nem jöhetett volna létre a Sportfloor, a Sportnyomda, valamint az andocsi Önkormányzat támogatása nélkül!

Köszönjük
Pickleball – Játék mindenkinek

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.